Clint Eastwood

                                    Avel / valpar

 

  

Valpar efter Qigos Vildvittra och Sandrus Clint Eastwood 

  

Clintan är en powderpuff som har en härlig mentalitet, en harmonisk hund som är otroligt trevligt mot allt och alla, både djur som människor. En väldigt anpassningsbar hund som ena stunden kan leka och stoja med barnen för att nästa stund vara lugn och fridfull mot de äldre. Han  har ett otroligt vackert uttryck och en päls som är väldigt lättskött och av mycket hög kvalité. Han är hälsotestad: Ögonlyst  Ua, Patella: Ua, PLL: Clear by default.                    Utställd med: Junkl: 1 och Ukl: 2 med fin kritik. 

 

Ru är en charmig tik som är väldigt rolig! miljöstark och älskar att träna och tävla, hon gör alltid lite mer än vad som förväntas av henne. Mycket fin mat och leklust. Hon är helt enkelt en tjej med glimten i ögat ;).                         Ru är ögonlyst: Ua, Patella: Ua, PLL: Clear                                                                      Utställd med Excellent och CK, tävlar aktivt i agility och är uppflyttad i agilityklass 2, och har två pinnar i agilityklass 1, startad i rallylydnad, tävlat lydnads KN, och vunnit debutantsklassen. Mentalbeskriven, skottfast. Har haft en fin kull tidigare mer info finns på hennes hemsida allyouwanted@hotmail.se

 

 

Båda föräldrarna är hälsotestade, utställda och har en mycket bra mentalitet          

Detta är en kombination både jag och Nadine tror på och båda har planerat att behålla varsin valp ur denna kull. Förväntar oss både puff och naket i denna kombination.

Intresserad av valp , maila gärna  allyouwantese.@hotmail.se

 

       Äntligen är dom här Ru & Clintans valpar

                             Födda 2015-08-28 

Intresserad av valp , maila gärna  allyouwantese.@hotmail.se

 

 

 

 

Intresserad av valp , maila gärna  allyouwantese.@hotmail.se

 

 

Två veckor

 

Tre veckor

 

 

 

Intresserad av valp , maila gärna  allyouwantese.@hotmail.se